1. A „Nyerővitamin” JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék 2023. június 12-én 00:00:00 órakor kezdődik és 2023. augusztus 6-a, 23:59:59 óráig tart. A nyereményjáték időtartama alatt napi, heti és fődíj sorsolások lesznek. Naponta 3, összesen 165 db ajándék Vitaking Vitaking VitaDrink (10) + Vitaking Shaker csomag sorsolás lesz. A játék ideje alatt hetente kisorsolunk 3 db VITAKING Sporttáska + Citromos Kollagén italpor + Kulacs csomagot (a játék ideje alatt összesen 24-et)

A játék végén, 2023. augusztus 7-én kerülnek sorsolásra a fődíjak, 3 db 60.000 Ft értékű wellness utalvány. A fődíj sorsoláson az összes érvényes beérkezett regisztrált sorsjegy részt vesz (3db regisztrált sorsjeggyel lehet indulni a fődíért) A napi sorsolások időpontja mindig a következő nap, a péntek, szombat, vasárnapi, valamint az ünnepnapi sorsolások a következő munkanapon 10 órakor esedékesek. A heti nyeremények sorsolásai hétfőnként 10 órakor esedékesek. Minden sorsolás algoritmus segítségével történik, ez biztosítja a véletlenszerűséget, és egyidejűleg kizárja a visszaélés lehetőségét. A sorsolás helyszíne – a Vitaking Kft 8200 Veszprém, Lőszergyári út 5.

2. A „Nyerővitamin” JÁTÉK SZERVEZŐJE A VITAKING KFT, 1063 BUDAPEST, SZÍV U. 33

Adószám: 13076281-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-985921) a játékszabályzatban, továbbiakban - Szervező.

3. A „Nyerővitamin JÁTÉK NYEREMÉNYEI

3.1. Nyerővitamin – Fődíj: 3 db 60.000 Ft értékű wellness utalvány

Sorsolás: 2023.08.07.

3.2.  „Nyerővitamin további díjak

A "Nyerővitamin" nyereményjátékban további nyeremények is kisorsolásra kerülnek:

24 db heti nyereménycsomag, melyekből hetente 3 db kerül kisorsolásra, melyeket a szervező ajánlott fel. (egy csomag tartalma: 1db VITAKING Sporttáska,1db Vitaking Citromos Kollagén italpor, 1db Vitaking Kulacs

165 db (naponta 3) napi nyereménycsomag, melynek tartlma: 1db Vitaking VitaDrink (10) + 1db Vitaking Shaker, melyeket a szervező ajánlott fel.

Valamint a kaparós sorsjegyek közül minden tizedik azonnal nyer (három egyforma szimbólumnál) így azonnal kiderül, hogy a lekapart kupon nyert-e vagy sem az azonnali 30 db-os C-vitamin nyereményjátékban.

Hogyan lehet részt venni a sorsolásokon?

1 regisztrációval a napi sorsoláson vehet részt >>> Napi 3 db Vitaking VitaDrink (10) + Vitaking Shaker csomagot sorsolunk ki.

2 regisztrációval a heti sorsoláson is részt vehet >>>  Heti 3 db VITAKING Sporttáska +Citromos Kollagén italpor + Kulacs csomagot sorsolunk ki.

3 regisztrációval a fődíj sorsoláson is részt vehet >>> A játék végén 3 db, egyenként 60.000 Ft értékű wellness utalványt sorsolunk ki.

A tárgynyeremények értéke készpénzre vagy egyéb szolgáltatásra nem váltható át.

4. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS REGISZTRÁCIÓ

Nyerővitamin” nyereményjátékban csak és kizárólag a 18. életévüket betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt. A sorsoláson való részvétel feltétele, hogy a résztvevő a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt:

 • a szervező valamelyik hivatalos, kiemelt Vitaking Egészségpont partnerénél egy eredeti Vitaking® márkájú terméket vásárol
 • a játékos rendelkezzen a vásárláskor kapott nyugtával  vagy számlával, valamint online vásárlás esetén a számlaszámmal
 • önkéntesen, minden kényszerítő hatástól mentesen regisztrálnak a nyereményjátékra a toltodjfel.vitaking.hu honlapon
 • a Nyereményjáték megkezdése előtt, és a Nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat érvénytelennek tekintjük.

Kiemelten fontos, hogy a nyereményjátékban a játékos csak akkor jogosult nyereményére, ha a regisztráció alatt a kért összes adatát (név, email, telefonszám,kuponkód) pontosan és hiánytalanul adta meg, valamint ha a nyeremény átvételéig megőrizte a játékban való jogos részvételét, a vásárlást igazoló nyugtát, vagy online vásárlás esetén a számlát. A nyugta elvesztése esetén csak a regisztrációt nem tudjuk elfogadni! A nyeremény más személyre nem ruházható át, csak személyesen a regisztrált nyugta/számlatulajdonos veheti át. A regisztrációval egy időben a felhasználó elfogadja a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot is. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy a regisztráció során megadott email címre a Szervező és a játékban hivatalos partnerei, a későbbiekben hírleveleket, reklámanyagokat, ajánlatokat küldhet. A nyereményjátékban való részvételhez a fenti kritériumok együttes teljesülése szükséges. A regisztráció ingyenes.

A regisztrációval egy időben a résztvevők hozzájárulnak, hogy a sorsolás után, nyerés esetén a Szervező promóciós oldalán nevüket és fényképüket feltűntesse.

Továbbá a Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertesének fotóját és nevét (legalább keresztnevét) a tömegtájékoztatási médiában, és egyéb promóciós reklámcélokat szolgáló rádió, fotó és videó anyagokban. A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fődíj átadásakor róluk készített hang- illetve videófelvételt és fényképeket a Vitaking Kft. díjmentesen felhasználja.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy minden jelenlegi és jövőben szervezett játékából kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más csalásra lehetőséget adó módon kíván előnyhöz jutni.

5. A „Nyerővitamin” NYEREMÉNYJÁTÉK PONTOS SORSOLÁSI DÁTUMAI ÉS AZ ADOTT DÁTUMHOZ KÖTHETŐ NYEREMÉNYEK

Dátumok:

A napi VITAKING VitaDrink (10) + Shaker nyeremények sorsolása 2023. június 13-tól naponta 10.00-kor, a pénteki, szombati, és a vasárnapi, illetve ünnepnapi nyertes sorsolása a következő munkanapon történik.

Heti nyeremények, valamint a fődíj a felsorolt napokon 10.00-kor kerülnek kisorsolásra, összesen 24 db heti nyereménycsomag és 3 db Wellness utalvány.

1. sorsolás - 2023.06.19. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

2. sorsolás – 2023.06.26. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

3. sorsolás – 2023.07.03. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

4. sorsolás - 2023.07.10. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

5. sorsolás - 2023.07.17. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

6. sorsolás – 2023.07.24. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

7. sorsolás – 2023.07.31. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag

8. sorsolás – 2023.08.07. (hétfő)

 • 3 db VITAKING Sporttáska + Vitaking Citromos Kollagén italpor + Kulacs nyereménycsomag
 • 3 db Wellness utalvány

 

6. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA

A nyeremények véletlenszerű sorsolás útján kerülnek kisorsolásra. A Szervező a nyertest a sorsolást követően értesíti a nyereményről, és a nyeremény átvételének részleteiről.

A Szervező a nyertest nyereményéről e-mailben értesíti, amennyiben a résztvevő telefonszámát is megadta a regisztrációkor, abban az esetben telefonon is értesíti.

Nem vállal felelősséget a Szervező abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy változása miatt nem értesül a nyereményről. Ha a Szervező 30 napon belül nem tudja értesíteni a nyertest, és ebből kifolyólag nem lát rá esélyt, hogy a nyereményt átadhassa, vagy a nyertes nem tudja igazolni magát a nyugtával, illetve a számlával, akkor pótnyertes kerül kisorsolásra az adott nyeremény tekintetében.

A Nyertes csak és kizárólag abban az esetben jogosult a nyereményére, ha a regisztrációkor minden kért adatot (név, e-mail, telefonszám, kuponkód) pontosan adott meg, és ha ezzel egy időben a vásárlást igazoló nyugtát, vagy számlát is fel tudja mutatni.

A Nyertesek terméknyereményeiket a sorsolást követő 2 hónapban vehetik át abban az üzletben, ahol vásárolták a termékeket. A Nyertesek a nyereményüket előzetes egyeztetés után, személyesen vehetik át a Vitaking EgészségPont üzletekben.

A nyereményhez tartozó adó- illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező rendezi.

A JÁTÉKBAN NEM VEHETNEK RÉSZT:

1. A Szervezők és Közreműködők vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;

2. Szervezők és Közreműködők megbízásából a Nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;

3. Akit a Szervezők vagy Közreműködők a Nyereményjátékból jelen Nyereményjáték-szabályzat megsértése miatt kizártak.

A Szervező a Játékszabályzatban a változtatás jogát fenntartja

2023.06.10. VITAKING KFT.